foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+33 686/69-52-88
blanchebasil@gmail.com
Kelly Buedts

Kust

Onze B&B ligt in de baai van de Mont-Saint-Michel, dus een bezoek aan deze parel van Frankrijk is een must! Alleen al het strandzicht is, elke dag opnieuw, betoverend!

De middeleeuwse kapersvestiging Saint-Malo charmeert met zijn haven, oude wallen, imposante restanten van forten en maakt de vrijbuiter in u wakker!

Een gevoel van luxe overspoelt u, gezeten op de trapjes van Cancale, uitkijkend over de zee met ’n bordje oesters uit één van de vele strandtentjes, in de hand.

Uw hond kan zich uitleven op de uitgestrekte, bijna verlaten, stranden of door ’n wandeling te maken langs de vele verborgen baaitjes en verdoken haventjes met telkens weer een ander verrassend zeezicht.

 

Binnenland

Maar ook het binnenland heeft heel wat te bieden. Een tocht door de uitgestrekte weilanden of één van de dichte Bretoense wouden zal uw hond zeker wel plezieren, waarna mens en dier terecht kunnen op één van de vele terrasjes in de typische Bretoense dorpjes: Dol-de-Bretagne, Pontorson, …

Misschien liever wat minder sportief? Kuieren op een artisanaal marktje of een bezoek aan een mooie, historische stad met culturele bezienswaardigheden: Dinand, Fougères, …

Het kan allemaal

  

Markten (binnenland)

Maandag: Combourg

Dinsdag: Pleine-fougères/Dinard

Woensdag: Pontorson

Vrijdag: Pleine-fougères

Zaterdag: Dol De Bretagne

Zondag: Cancale

Wanneer de lente begint zijn ook de vide-geniers (rommelmarkten) weer daar. Dit zijn zeer gezellige plaatselijke rommelmarkten op de leukste locaties (kleine dorpjes, velden, ....)

 

Excursies

Voor wie het graag wat verder zoekt: een daguitstapje langs de “roze kust”: Dinard, St-Engoot, Cap Frechel, of naar de landingsstranden en oorlogsbegraafplaatsen van Normandië behoort zeker tot de mogelijkheden. Tegen ’n kleine vergoeding zorgen wij eventueel met plezier voor ’n lekkere picknick.

  


Copyright © 2021 B&B Blanche & Basil Rights Reserved.